23.4.10

Sana Olan Aşkımız


Bursaspor'um ne kadar güzel bir duyguymuş aslında seni liderken görmek herkesin seni konuşması herkesin senden bahsetmesi herkesin helal olsun bursa'ya demesi..

bunları bize yaşattığın için sana olan minnettarlığımız ve borçlarımız dahada büyük bir boyuta ulaştı bugünleri bile görmeyi düşünemiyecek anlar zamanlar sezonlar yaşarken

seni şuan 17 takım içindeki en üst mevkide görmek onlardan üstün bir konumda olduğunu görmek ne kadar güzel bir duygudur yaşamak bizim için ölüm olsa farketmez bir mutluluk



Tek sorun şudur ama ; herkes seni konuşuyor evet herkes senden bahsediyor seni izliyor seni takip ediyor bunlarda evet ama herkesin kafasında bir soru işaretidir ki almış yürümüş

şuan lider olmana rağmen yarın oradan inerler çok sürmez şampiyon olamazlar demelerine karşı seni savunmamız sana olan minnettarlık borç ve büyük sevgimizden kaynaklanıyor olsa gerek

bursa’da yaşayan yada yaşamayan sen hariç diğer futbol takımlarını tutan herkes kendi takımlarıyla uğraşmayı onlarla ilgilenmeyi bırakmış ne hikmetse senin yapacaklarını düşünüyor olmuş.

Şampiyon olamaz diyorlar istikrar sürdüremezler diyorlar neden ? senin ne kadar köklü bir yapıya sahip olduğunu , senin arkanda ne kadar büyük taraftar kitlesi olduğunu , hatta bulunduğun konumun en güzel yanı olan destekçilerimizi görmemizi sağlayan diğer anadolu şehirleri taraftarları'nın bile senin arkanda yanında destekçin olduğunu bilmiyorlar mı dersin ?

Yada bunları bilmelerine rağmen şampiyon olamayacağını kupaya kaldıramayacağını söyleyerek kendilerini mi avutuyorlar dersin ?

Bu zamana kadar hiç kupa alamamış olman bu saatten sonrada asla alamayacağın anlamına geliyordur diye mi düşünüyorlar dersin ?



Bursa’m çok güzel bir duygu ve aynı zamanda heyecan içindeyiz şehrin heryerinde ismin resmin , rengin hatta başka şehirlere bile yayılan ismin , resmin , rengin var...

bunun gururu mutluluğu sevinci bizde o kadar büyük bir yer kaplıyor ki sana olan sevgimizi katladıkça katlanıyor..

Yıllarca ne bir kupa ne bir şampiyonluk ne bir başarı göremeden yitirilenler , yitirilmek üzere olanlar , yada hala peşinde herşeyi yapmaya sevdan ile yanıp tutuşmaya devam edenler seni bu kadar severken bu kadar karşılıksız beklentisiz severken şuanda bulunduğun konum içinde seni ne kadar seviyor tahmin edebilir misin ? Sana olan sevgimiz değil Bursa'yı tüm türkiye’yi nasıl yakabilir nasıl yıkabilir bilir misin ?

Şimdi sen söyle bize be bursam kupayı alabilir misin ? alamaz mısın ? kişisel cevapları zaten biliyoruz Bursa’da yaşayıp bursa’ya destek vermeyenler ! bursa’da yaşayıp bursa’nın ekmeğini yiyenler ama sana destek vermeyenler zaten ısrarla kupayı alamayacağını söylüyor ve biz onlara artık kulak asmıyoruz , asmamaya çalışıyoruz..

Peki ya bunlardan geriye kalanların kupayı alabileceğine dair ciddi inanç ve umutları ? sence yanlış ve boşuna mı dersin ? bu kadar yaklaştığımızı hissedip daha 7 hafta varken şampiyonluk bizimdir diye şimdiden kutlama hazırlıkları yapmamız boşa mıdır dersin ? bunca insan yanılıyor mudur dersin ??

7 hafta var hiçbir şey belli değil bellide olmaz hayırlısı olsun derken bile ne kadar istediğimizi ve isteğimizin sonuçsuz kalmayacağına çok büyük umutlarla sarılmamız boşu namı dersin ?

hepsi için ortak ve net bir cevap var Bursam oda şudur : 7 hafta sonra lig bittiğinde kupayı al yada alma bu kadar yaklaşmışken bırak yada tut asla bırakma !

Bize bunları yaşatmış olman bize bu mutluluğu , heyecanı , umudu , geçmek bilmeyen haftaların geçmesi için tüm saatlerimizi günlerimizi haftalarımızı aylarımızı sana adamış olmayı yaşatmış olman ''Bursaspor Sen Çok Yaşa , Canım Feda Olsun Sana'' diyen herkese yetti ve arttı fazla bile geldi..!

Başımız dik gırtlakta atkı sırtta formal gururla gezebiliyoruz Sokaklarda Semtlerde , Kentlerde senin ismin anıldığında rahatça seni savunabiliyoruz ya gram üzülmeden pişman olmadan ‘’ ah be ‘’ demeden savunabiliyoruz ya..

Varsın kupayı alma Bursam..Ömür bitene kadar bekleriz biz o kupayı , o günü..

Ömrümüzün bitmesini beklerken san maki sana olan sevgiler , sevgililer bizden sonrada var olmazlar..

Bizden öncekilerden bize emanet olan , Bizden sonraki herkese emanetimiz olan sana duyduğumuz ''Bağlılığımız'' sana olan karşılıksız ''Aşk''ımız olucaktır ! yani bizden sonra belki bir ömür süresince senin kupayı almanı ve alacağın günü görmeyi bekliyecek binlerce sevgilin olucak..



Sana olan ''Aşk''ımız Asla Bitmeyecek..!!


Burak Paktel, 02 Nisan 2010
İnadına Teksas fanzin komitesi ve yazarının izni olmadan,

kaynak gösterilmeksizin kullanılması yasaktır. ©Teksas.org

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites